روغن شی باتر

روغن شی باتر  ، چرب و به رنگ سفید است و از آجیل درخت شیا کارتیه به دست می آید از شی باتر بیشتر در مواد آرایشی به عنوان مرطوب کننده و لوسیون استفاده می شود در تهیه غذا هم به صورت دلخواه می توان از آن استفاده نمود.

تاریخچه شی باتر :

از شی باتر به عنوان جایگزین کره کاکائو نیز استفاده می شود اما طعم آن به نوعی با صابون کره کاکائو  متفاوت است.  شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. این به عنوان نرم کننده مناسب برای افرادی که پوست های خشک دارند بسار مفید است ، خارش پوست را تسکین زیادی می دهد . به دلیل خاصیت آرام بخش ، ضد التهابی و رطوبت آور آن ، به عنوان پایه ای برای پمادهای دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. در آفریقا و همچنین سایر کشورها از این ماده برای تقویت سلامت مو و پوست نیز استفاده می شود. از این گیاه برای معالجه مشکلات مختلف پوستی مانند چین و چروک ، لکه ها ، علائم کشش ، درماتیت و خستگی ماهیچه ها استفاده شده است. این ماده حاوی مقدار زیادی اسیدهای اولئیک ، استئاریک ، ویتامین A و ویتامین E. است. روغن شی باتر با استفاده از روش فشرده سازی سرد و بدون افزودن مواد نگهدارنده و مواد شیمیایی استخراج می شود.

تاریخچه روغن شی باتر  به مصر باستان باز می گردد . از این ماده برای جلوگیری از آفتاب سوختگی نیز استفاده می شود . در دهه 1300 توسط کاوشگران اروپایی کشف و توسط فرهنگ های آفریقایی مورد استفاده قرار گرفت. شی باتر در آفریقا مقدس شمرده می شد و از تکه های ساخته شده از چوب درخت شی باتر برای دفن رهبرانشان استفاده می کردند

روغن شی باتر و سلامت مو :

روغن شی باتر و سلامت پوست :

روغن شی باتر و زیبایی لب :

روغن شی باتر و درمان پاشنه های ترک خورده :

روغن شی باتر و درمان نیش حشرات :

sheabutterbenefits
روغن شی باتر از دیگر روغن های ارگانیک سلیمی می باشد برای آگاهی از فواید روغن شی باتر و خواص روغن شی باتر و مضرات روغن شی باتر و آگاهی از قیمت روغن شی باتر به سایت www.salimiorg.com مراجعه نمایید
بیشتر
ارسال به صورت پست پیشتاز

28,000 تومان

شی باتر چیست ؟

روغن شی باتر  ، چرب و به رنگ سفید است و از آجیل درخت شیا کارتیه به دست می آید از شی باتر بیشتر در مواد آرایشی به عنوان مرطوب کننده و لوسیون استفاده می شود در تهیه غذا هم به صورت دلخواه می توان از آن استفاده نمود.

تاریخچه شی باتر :

از شی باتر به عنوان جایگزین کره کاکائو نیز استفاده می شود اما طعم آن به نوعی با صابون کره کاکائو  متفاوت است.  شی باتر در دمای بدن ذوب می شود. این به عنوان نرم کننده مناسب برای افرادی که پوست های خشک دارند بسار مفید است ، خارش پوست را تسکین زیادی می دهد . به دلیل خاصیت آرام بخش ، ضد التهابی و رطوبت آور آن ، به عنوان پایه ای برای پمادهای دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. در آفریقا و همچنین سایر کشورها از این ماده برای تقویت سلامت مو و پوست نیز استفاده می شود. از این گیاه برای معالجه مشکلات مختلف پوستی مانند چین و چروک ، لکه ها ، علائم کشش ، درماتیت و خستگی ماهیچه ها استفاده شده است. این ماده حاوی مقدار زیادی اسیدهای اولئیک ، استئاریک ، ویتامین A و ویتامین E. است. روغن شی باتر با استفاده از روش فشرده سازی سرد و بدون افزودن مواد نگهدارنده و مواد شیمیایی استخراج می شود.

تاریخچه روغن شی باتر  به مصر باستان باز می گردد . از این ماده برای جلوگیری از آفتاب سوختگی نیز استفاده می شود . در دهه 1300 توسط کاوشگران اروپایی کشف و توسط فرهنگ های آفریقایی مورد استفاده قرار گرفت. شی باتر در آفریقا مقدس شمرده می شد و از تکه های ساخته شده از چوب درخت شی باتر برای دفن رهبرانشان استفاده می کردند شی باتر دارای خواص و فواید بی شماری می باشد که در پایین ذکر می کنیم

فواید روغن شی باتر

مزیای سلامتی روغن شی باتر :
در غرب ، روغن شی باتر  محبوبیت بیشتری در استفاده های مراقبت از پوست دارد  این ماده با مواد معدنی ، ویتامین ها و اسیدهای چرب موجود است که به آبرسانی و جوان سازی پوست و مو کمک می کند. این می تواند برای بهبود زخم ها ، درمان پوست آسیب دیده استفاده شود. روغن شی باتر دارای بافت نرم و پایدار ، رایحه ای خوش طعم و دارای رنگ کرم است.

روغن شی باتر و خاصیت آنتی اکسیدانی :

این ماده دارای آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E و A. است که با مقدار کافی کاتچین بسته بندی شده است. از آسیب پوست در برابر اشعه UV و آسیب های محیطی و رادیکال های آزاد جلوگیری می کند. این اسید دارچین دارد که در صورت قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای مدت طولانی به پوست کمک می کند.

روغن شی باتر و سلامت مو :

روغن شی باتر  در محصولات مختلفی برای مراقبت از مو استفاده می شود. برای پوست سر هم بسیار مفید است و وز مو و چربی موها را نیز کاهش می دهد و به علت دارا بودن آنتی اکسیدان شوره سر را از بین ببرد روغن شی باتر به حجیم نشان دادن موهای سر هم کمک بسیاری می کند .

روغن شی باتر و سلامت پوست :

روغن شی باتر ضد پیری :

روغن شی باتر برای کاهش چروک و افتادگی پوست هم بسیار مفید است نتیجه ی تحقیقات بر روی روغن شی باتر نشان داده است که مصرف آن به مدت 4 هفته اثربخشی خود را کاملا نشان می دهد هم جنین روغن شی باتر برای روشن شدن پوست هم بسیار مفید است

روغن شی باتر خاصیت ضدالتهابی :

از آنجا که حاوی خواص ضد التهابی از جمله اسید سینامیک است ، به تسکین التهاب در قسمت های بدن کمک می کند.

روغنن شی باتر و بازگرداندن خاصیت کشسانی :

روغن شی باتر به دلیل غلظت بالای ویتامین ها و همچنین خواص درمانی قادر به باگزدانی خاصیت کشسانی پوست نیز می باشد

روغن شی باتر و درمان آکنه :

آکنه و اگزما بیماریهای پوستی است که برای بدتر شدن شرایط موجود ، نیاز به درمانهای ظریف دارد. به دلیل خاصیت منحصر به فرد موجود در روغن شی باتر  ، این روغن برای درمان آکنه میتواند بسیار مفید باشد .

روغن شی باتر و درمان پاشنه های ترک خورده :

روغن شی باتر  برای درمان پاشنه های ترک خورده دردناک و کوتیکول های خشک موثر است. باید قبل از خواب روغن شی باتر را روی ناحیه ی ترک خورده بزنید و سپس جوراب نخی بچوشید

روغن شی باتر و درمان نیش حشرات :

روغن شی باتر دارای خاصیت ضد التهابی است که به تسکین تورم ناشی از نیش حشرات کمک می کند.

روغن شی باتر و از بین بردن گرفتگی بینی :

این مطالعه نشان می دهد که روغن شی باتر برای درمان احتقان بینی بسیار موثر عمل می کند . این مطالعه نشان می دهد که استفاده از 2 تا 4 گرم روغن شی باتر  در قسمت داخلی سوراخ بینی به پاک کردن مجاری هوایی طی 30-50 ثانیه از زمان کمک می کند.

روغن شی باتر و زیبایی لب :

گرچه روغن شی باتر را می توان برای کل بدن استفاده کرد اما شهرت روغن شی باتر برای تاثیر چشم گذارش بر روی زیبایی لب هاست ،  این روغن به بهبودی لب‌های آفتاب‌سوخته، خشک یا ترک‌خورده کمک می‌نماید و آن‌ها را مرطوب می‌کند؛ زیرا گفته می‌شود این ماده خاصیت ضد التهاب دارد و به سرعت جذب پوست می‌شود. هرچند کاربرد اصلی این روغن برای لب‌های ترک‌خورده است، اما می‌تواند برای پیشگیری از خشکی لب نیز مورد استفاده قرار گیرد زیرا می‌تواند سپر حفاظتی برای نگهداری رطوبت باشد.

کاربردهای سنتی روغن شی باتر

برای درمان آرتروز استفاده می شود.
از درد ناشی از خارش و سفتی جلوگیری می کند.
در نیجریه از این ماده برای رهایی از احتقان بینی و مدیریت سینوزیت استفاده می شود.
برای ریشه کن کردن جای زخم ، چروک و سوختگی استفاده می شود.
این رشد مو را تقویت می کند و پوست سر را مرطوب می کند.
این یک کمکی برای لکه ها ، لب های شکاف دار ، تغییر رنگ پوست و علائم کششی است.
باعث تسکین از سوزش می شود.
این بیماری بثورات پوستی ، لایه برداری پوست ، زخم های پوستی کوچک ، ترک های پوستی ، نیش یخ زدگی ، نیش حشرات ، کرم اصلاح ، هوای سرد ، خستگی ماهیچه ها و حساسیت های پوستی را درمان می کند.
برای مرطوب کردن عمیق لبها ، از آن به عنوان مومیایی کردن لب استفاده کنید.
برای آرام کردن خارش و خشکی پوست می توان از آن به عنوان آفتابگردان استفاده کرد.
این گیاه به عنوان مرهم ماساژ برای درمان مفاصل و عضلات خسته استفاده می شود.
برای اینکه نرم شود ، می تواند در پاهای تراشیده شده استفاده شود.
استفاده از روغن شی باتر  در شکم به جلوگیری از علائم کشش کمک می کند.
این می تواند در کوتیکول ها و ناخن ها برای گرفتن ناخن های براق ، قوی و سالم استفاده شود.
به جای ریمل برا مژه ها می توان از روغن شی باتر استهاده نمود .
برای داشتن لبخند زیبا شی باتر را روی دنادن های خود بمالید .
روی پاها بمالید تا آنها را مرطوب نگه دارید.
از آن به عنوان ماسک آبرسان یا مرطوب کننده شب برای صورت استفاده می شود.

مضرات روغن شی باتر :

افرادی که به آجیل جساست دارند قطعا به شی باتر نیز حساست دارند و نیاید ان را مصرف کنند .
خانم های باردار و شیرده از مصرف خوراکی ان جدا بپرهیزند .

حقایق دیگر

در آفریقا به آن طلای زنان گفته می شود.
این ماده در محصولات پوست و مو مانند براق لب ، امولسیون ، کرم های مرطوب کننده پوست و نرم کننده مو استفاده می شود.
همچنین برای تهیه صابون نیز استفاده می شود.
در محصولات مو و ساخت شمع به عنوان ضد موم و ضد آب استفاده می شود.
از آن به عنوان یک عنصر در مایع ارگانیک استفاده می شود.
کره شی باتر به عنوان ضد آفتاب استفاده می شود.
به عنوان پایه ای برای کاربرد آرایش استفاده می شود.

 

هنوز نظری ثبت نشده است

اولین نفر نظر دهید “روغن شی باتر”